Valma W52 Koelvloeistof G12 + Long Life -30°C 5L

Verkoopadviesprijs: € 24,99
Valma G12 Koelvloeistof is een kant en klare Long Life koelvloeistof en kan zonder verdunning direct gebruikt worden. Geen water of antivries toevoegen... Lees meer
  • Beschermt het gehele jaar tegen vorst en corrosie en geeft bescherming tot -30°C
  • Kant en klaar, kan zonder verdunning direct gebruikt worden
  • Inhoud 5 liter
Omschrijving Valma W52 Koelvloeistof G12 + Long Life -30°C 5L

Valma koelvloeistof G12 zorgt voor een optimale koeling van de motor in zomer en winter, zodat deze op de juiste tempratuur blijft en niet oververhit raakt. Valma Koelvloeistof G12 is een Long Life kant en klare koelvloeistof en  kan zonder verdunning direct gebruikt worden. Deze Long Life koelvloeistof hoeft in principe nooit vervangen te worden, tenzij er sprake is van een lekkage. Anderen koelvloeistoffen moeten tussentijds worden vervangen omdat de werking minder wordt.

Valma G12 koelvloeistof beschermt het hele jaar tegen vorst en corrosie en geeft bescherming tot -30° C. Geen water of antivries toevoegen. De gebruiksklare vloeistof is veilig voor de radiator en voorkomt kalk- en schuimvorming en tast geen lak, rubber of metal aan. Inhoud 5 liter.

TIP: Neem een fles koelvloeistof mee in de auto, in geval van nood kan u de koelvloeistof bijvullen en verder rijden. Laat wel de motor eerst afkoelen voordat u gaat bijvullen omdat er druk staat op het koelvloeistofreservoir.

 

Specificaties
Artikelnummer: 1830802
Netto inhoud: 5 Liter
Netto gewicht (kg): 4.9
Menu