Hand Wash Only

Autoliefhebbers raken er maar niet over uitgediscussieerd. Wat is nu beter? De wasstraat of de handwas? De meningen hierover zijn verdeeld.

De visie van Hand Wash Only is dat elke auto het verdient om met zorg en aandacht gereinigd te worden. Deze zorg en aandacht voor je bolide kan alleen jij geven! Want als de auto met de hand gewassen wordt, kom je ook op plaatsen waar de wasstraat niet bij kan komen, zoals deurdorpels of wielkasten.

Uiteindelijk gaat het erom dat de auto er voordeel bij heeft om regelmatig met de hand schoongemaakt en gewassen te worden, zowel van binnen als van buiten. Geen enkele wasstraat kan je auto een langdurigere glans geven dan wanneer hij met de hand wordt gewassen.

Een goede wasbeurt is natuurlijk wel iets meer dan alleen even het snel aanbrengen van wat water en zeep. Tenzij je houdt van een streperige uitstraling na het opdrogen van het water. Je zal inderdaad wat meer moeite moeten doen om je auto te wassen. Het kost wat meer tijd, maar het eindresultaat is, als je het op de juiste manier doet verbluffend. Benieuwd hoe je de auto het beste kan wassen? Bekijk dan ons Hand Wash Only stappenplan!

Wist u dat:

  • 27% de auto het liefst thuis wast
  • 26% één keer per maand de auto wast
  • Prijs de voornaamste reden is waarom men de auto thuis wast
  • Men vindt dat met de hand wassen de auto schoner wordt
  • Men zich beter voelt in een schonere auto
Menu