0 Items

Afgelopen zondag was de 14e editie van de Pre-proloog in Valkenswaard.  Als trotse en nieuwe sponsor, was Valma uiteraard aanwezig om het Maxxis Dakar team bij te staan tijdens deze stoere dag. Ca. 17.000 toeschouwers zagen hoe alle deelnemers van de Dakar 2018 op het Eurocircuit ten strijde trokken. 

Valma | Pre-proloog | Sponsor

Valma Shines in Dakar

Het begon allemaal met een voorproefje in Utrecht waar het team van Valma aanwezig was om ‘The Beast’ onthuld te zien worden. Sinds dit jaar zal Valma shinen op de wielkassen van de nieuwe stoere bolide van Tim en Tom Coronel. Met een gloednieuwe auto, genaamd ‘The Beast’, behoren Tim en Tom Coronel tot één van de grote favorieten in Peru. 

Het Eurocircuit in Valkenswaard was voor de 14e keer het podium voor alle Nederlandse Dakar deelnemers. De Dakar bekend staat als de zwaarste rally ter wereld, maar het Eurocircuit in Valkenswaard liegt er ook niet om. Met gladde bochten en hoge modder partijen, wisten de mannen Tim en Tom Coronel met het team Maxxis Dakar, het publiek goed te vermaken.

Valma | Pre-proloog | Sponsor | foto
Valma | Preproloog | Sponsor | foto
Valma | Pre-proloog | Sponsor
Team Valma

Poetsproducten 'The Beast'

De Dakar start op 6 januari in Lima, Peru, waar de broers Tim en Tom het geweldige project samen aangaan. Dit is dan ook de eerste keer dat ze samen het project in Dakar samen aangaan. Hiermee zal Valma ook in Dakar aanwezig zijn, met het volledige assortiment van poetsproducten. De nieuwe bolide van Tim en Tom zal natuurlijk wel schoongemaakt moeten worden maar dankzij de producten van Valma zal ‘The Beast’ de gehele Dakar SHINEN in Zuid-Amerika.

Valma is hét merk als het gaat om kwalitatief hoogwaardige poetsproducten. Sinds 1926 stroomt het Nederlandse bloed door de aderen van Valma. Gestart in Amsterdam als eerste producent van poetsproducten gingen zij de markt op met het merk Valma. De samenwerking met Tim en Tom Coronel van het Maxxis Dakar team, zorgt ervoor dat Valma op een unieke manier zichzelf opnieuw in de markt kan zetten.

Valma was tot 2016 onderdeel van de wereldwijd bekende onderneming Turtle Wax. Vanaf 1 januari 2017 zijn Valma en Commandant eigendom van Service Best International. Valma staat bekend in de markt met fantastische poetsproducten in het auto-onderhoud segment.

Valma Terugblik Pre-proloog

preloader